«عبدالله حمدوک» نخست وزیر سودان که چندی پیش با شبه کودتای ارتش از سمتش برکنار شده بود، با حضور در یک نشست خبری استعفای خود را اعلام کرد.
رسانههای سودان گزارش دادند که عبدالله حمدوک، نخست وزیر سودان که در پی کودتای نظامیان از قدرت برکنار شده بود، وارد کاخ ریاست جمهوری شده و قدرت را به دست گرفته است.
سفارت آمریکا در سودان از اتباع آمریکایی خواست تا با توجه به ادامه تظاهرات احتمالی سودان در روز یکشنبه، در منازل خود باقی بمانند.
همزمان با سفر هیئت اتحادیه عرب به خارطوم دو منبع در دولت عبدالله حمدوک به رویترز گفتند، مذاکرات به منظور حل بحران کشور دچار مشکل شده است.
کمیسر عالی حقوق بشر سودان کودتا در این کشور را به شدت مخرب توصیف کرد و از سران نظامی خواست از مواضع خود عقب نشینی کنند.
درگیری روز شنبه بین پلیس سودان و تظاهرکنندگان ۳ کشته و ۱۰۰ زخمی برجای گذاشته است
منابع سودانی با اشاره به ادامه تظاهرات در این کشور از کشته شدن دو تظاهرات کننده در پایتخت این کشور خبر دادند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی شدید از کودتای نظامی در سودان، خواستار بازگشت دولت غیرنظامی این کشور به قدرت و آزادی همه بازداشت شدگان شد.
کودتا با چراغ سبز محور آمریکایی-صهیونیستی-عربی در سودان یادآور سناریوهای مشابه در این کشور است که طبق عادت تنها اوضاع مردم را وخیم تر می کند.
ارتش سودان بعد از کودتا در این کشور و بازداشت شماری از مقامهای دولت انتقالی، «عبدالله حمدوک» نخستوزیر برکنار شده را آزاد کرد.
بی ثباتی و ناآرامی در سودان در حالی ادامه دارد که مقامات هواپیمایی این کشور از تعلیق پروازهای فرودگاه خارطوم تا پایان ماه جاری میلادی خبر دادند.
یک روزنامه لبنانی در خصوص تحولات اخیر سودان نوشت، دو سال و نیم کشمکش از زمان سرنگونی «عمر البشیر» به یک حکومت نظامی مورد حمایت کشورهای حاشیه خلیج فارس و رژیم صهیونیستی منجر شد.
یک رسانه صهیونیستی چاپ تل آویو با انتشار یادداشتی خواستار حمایت این رژیم از کودتاگران در سودان شده است.
کودتاهای نظامی در جهان عرب از همان زمان استقلالشان به ویژه در عراق و سوریه اتفاق افتاده است.
وزارت اطلاعرسانی سودان از اعتصاب مدنی و سراسری کارکنان وزارتخانهها و نهادهای عمومی کشور در مخالفت با اقدامات ارتش در خصوص بازداشت نخستوزیر و اعضای هیئت دولت خبر داد.
دبیرکل سازمان ملل امروز در واکنش به تحولات سودان اعلام کرد: کودتای نظامی در سودان را محکوم می کنیم.
گزارش ها حاکی از بازداشت شماری از اعضای کابینه سودان از جمله نخست وزیر از سوی نظامیان ناشناس است.
دولت سودان در پی اتهامزنی اتیوپی به این کشور در خصوص دخالت در بحران منطقه تیگرای، سفیر خود در اتیوپی را فراخواند.
مقامات سودان امروز، دوشنبه تشکیل دولت جدید را اعلام کردند به این ترتیب مریم الصادق المهدی وزیر خارجه و جبریل ابراهیم وزیر دارایی شدند.
مخالفان سودانی «عبدالله حمدوک» را نخست وزیر پیشنهادی خود اعلام کرده و در کنفرانس خبری که روز سهشنبه برگزار میشود وی را معرفی میکنند.