بنیاد ۱۵ خرداد بعد از ۴۰ سال تصمیم گرفته است که از یک نهاد اقتصادی تبدیل به نهاد اجتماعی شود. ما کار اجرایی انجام میدهیم اما بار اصلی این کارها به دستان شما است.
بیشک کتاب های بهتری در عرصه نشر وجود دارد که ما حتی از چاپشان هم بی خبریم! و هیچ چیزی از آن ها نمی دانیم اما برای رسیدن به نتیجه عینی خودمان را محدود کردیم به این ۳۰ عنوان.
در این گردهمایی بزرگ انسانی و اجتماعی و اعتقادی، انسانها شأن و منزلت برای جایگاه اجتماعی خود قائل نیستند و همه آنچه دارند، از وقت و انرژی و پول و منزلت و مهارت خود را در اختیار سایر همدلان خود در صفهای عاشقانه و به بهم پیوسته قرار میدهند، مصداق این شعر «بنازم به بزم محبت که آنجا گذایی به شاهی مقابل نشند».
رضا رسولی مینویسد: واضح است هرچه از نظم و نسق و خوش ساخت بودن هیئتها بگوییم، به شکل آن پرداختهایم. مثل آنکه دانههای یک تسبیح را به تصویر بکشیم، اما منطقی است که اصل دلیل چرخش و گردش دانهها، نخ تسبیح است؛ نخی که مرکب است از احساس و انگیزه.
در سی و هشتمین شب شاعر از «صادق رحمانی» شاعر انقلابی کشورمان تجلیل شد.
نودوششمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه پاسداشت مهدی تقینژاد مدیر فرهنگی که به ادعای شرکتکنندگان یک مدیر «آتش به اختیار» است، برگزار شد.
همسر شهید ستاری گفت: پارچهای برای دوختن لباس مجلسی خریده بودم اما فرصت نشد بدوزم. شب مراسم فرا رسید و بدون لباس نمیتوانستم شرکت کنم؛ اما بدون اینکه بدانم منصور لباس را دوخته بود. انگار ماهرترین خیاط آن لباس را برای من دوخته بود.
نشست کرسی آزاد اندیشی با موضوع جنگ نرم با حضور محمدصادق دهنادی، کارشناس مسائل رسانه و رضا رسولی، کارشناس مسائل فرهنگی روز گذشته در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد.
مدیرعامل خبرگزاری فارس و دبیرکل انجمن روزنامهنگاران مسلمان گفت: رسانههای داخلی باید در موضوع مدافعان حرم به صحنه بیایند.
کافهکراسه در هشتمین کراسهنشینی خود به سراغ رمان «تیلم» نوشته میثم امیری رفتهاست.
رضا رسولی گفت: ما در این روزگار به نقد درونگفتمانی نیاز داریم؛ تا بتوانیم نقاط قوت خود را افزایش دهیم.
«روایت ناتمام» سیزدهمین جلد از مجموعه «از چشمها» است؛ که زندگی شهید «منصور ستاری» را روایت میکند.
«روایت ناتمام» دوازدهمین کتاب رضا رسولی است که توسط انتشارات روایت فتح پیرامون زندگی فرمانده شهید نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، شهید منصور ستاری منتشر شده است.
مولف کتاب «از صدای سخن شعر» گفت: به سخنانی که در این مجلس گفته شد دلخوش نیستم و از همینرو سعی میکنم به تعریف شنیدن عادت نکنم. 17 ساله بودم که از پیشوا به تهران آمدم تا قیصر را ببینم. شعرهایم را پیش او بردم. گفت تو شعر نگو.
کتابخانه شهید کاشانی همزمان با سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی نشست نقد و بررسی این کتاب را با حضور محبوبه معراجی پور، نویسنده کتاب و رضا رسولی، نویسنده برگزار میکند.