افتتاح شعبه جدید فروشگاه " استارز کافی" به جای فروشگاه های "استارباکس" در شهر مسکو روسیه. پس از جنگ اوکراین شرکت های استارباکس و مک دونالد شعبه های خود را از روسیه جمع آوری کردند.
نوشیدن قهوه ممکن است، فشار خون را به طور موقت افزایش دهد.
قهوه به علت داشتن اثر محرک روی مغز و مزه و عطر آن یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها است.
هر چند که داده های مطالعات اولیه حاکی از آن بوده که قهوه می تواند منجر به ایجاد مشکلاتی برای سلامتی شود اما یک مطالعه اخیر شواهد قوی درباره برخی مزایای این نوشیدنی برای بدن را نشان می دهد.
قهوه دارای خواص و مضرات فراوان است که باعث رفع یبوست و کاهش اشتها در افراد خواهد شد.
تحقیقات جدید نشان می دهد که تغییرات آب و هوایی ممکن است شرایط رشد مورد نیاز برای یک قهوه عالی را از بین ببرد.
دانهها قهوه پس از کشت و برداشت یکی سری پردازشها روی آن انجام میشود تا به دست شما رسیده و آماده مصرف و نوشیدن باشد.
طبق یک مطالعه جدید، نوشیدن قهوه یا چای ممکن است با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط باشد. همچنین نوشیدن قهوه با کاهش خطر زوال عقل پس از سکته مرتبط است.
اگر شما علاقه زیادی به نوشیدن قهوه دارید، ممکن است مجبور شوید نوشیدن قهوه را در زمان بیماری متوقف کنید. البته این مورد تا حد زیادی به نوع بیماری و تاثیر نوشیدن قهوه بر بدن شما بستگی دارد.
قهوه به طور قابل توجهی بر جذب، انتشار، متابولیسم و دفع بسیاری از داروها تأثیر میگذارد.
دانشمندان فنلاندی در مطالعه اخیرشان از توسعه اولین قهوه آزمایشگاهی اصلاح ژنتیکی شده که عطر و طعمی مشابه قهوه واقعی دارند، خبر دادند.
قهوه برای بسیاری از افراد نوشیدنی محبوبی است، اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.
محققان دریافتند که نوشیدن مقادیر کم تا متوسط (تا سه فنجان در روز) قهوه ممکن است خطر سکته، بیماری های قلبی کشنده و مرگ به هر علتی را کاهش دهد.
تحقیقات جدید نشان می دهد قهوه می تواند در برابر کووید ۱۹ نقش حفاظتی داشته باشد.
واژگون شدن کامیون حامل بار قهوه در فرانسه و مردمی که در یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا در حال دزدیدن بار کامیون هستند!
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف کافئین اضافی ممکن است با افزایش خطر پوکی استخوان مرتبط باشد.
تحقیق جدید نشان می دهد مصرف بیش از حد قهوه در افرادی که از لحاظ ژنتیکی در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری چشمی گلوکوم هستند به شکل قابل توجهی ابتلا به این بیماری را در آنها افزایش میدهد.
محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند، مصرف طولانی مدت و سنگین قهوه میتواند تعداد لیپیدها را در خون افزایش دهد و درنهایت خطر بیماری قلبی عروقی را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
بررسی سه مطالعه بزرگ در مورد بیماری قلبی نشان می دهد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار یا بیشتر با کاهش ریسک نارسایی قلبی مرتبط است.