دروغپردازی و فضاسازی رسانهای مدعیان اصلاحات برای ربط دادن خرید واکسن کرونا به FATF، با اظهارات رئیسکل بانک مرکزی برملا شد.
یک جریان سیاسی خاص در کشور با موجسواری بر التهابات شیوع کرونا، قصد القای ناامیدی در مردم و تکرار اغتشاشات آبان ۹۸ را دارد.
همزمان با افزایش محبوبیت و اعتماد مردم به رسانهها، ابزارهای سوءاستفاده از آن نیز پیشرفت کرده است؛ ابزارهایی که برای تحقق اهداف صاحبان قدرت ایجاد شده و هر روز یک بازی جدید را در دنیای سیاسی رسانهها رو میکند.
ماهی گرفتن از آب گل آلود حوادث و اتفاقات داخلی یک کشور توسط قدرت طلبان جهان، یکی از ابزارهایی است که هم نفوذ رسانهها را چندین برابر کرده و هم پای کشورهای استعمارگر را به کشورهای دیگر باز کرده است. استفاده از «دروغ بزرگ» یکی از این تکنیک های قدیمی رسانهایست که ریشه تاریخی دارد و هنوز هم در بین رسانههای بزرگ جهان مقبولیت دارد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن با انتشار پیامهایی در توئیتر، گزارش یک رسانه انگلیسی درباره حوادث آبانماه در ایران را جعلی و دروغین خواند.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی در 14 گزارش خود پس از برجام، پایبندی ایران به توافق هستهای را کاملا تایید کرده است. در چنین شرایطی «خطرناک جلوه دادن» برنامه هستهای محدودشده ایران چه معنا و مفهومی دارد؟