به گزارش حلقه وصل، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی میریزند و آن را به وزنهای ۲۵۰ گرمی تبدیل میکنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانهها را مقداری پهن میکنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.
به گزارش حلقه وصل، برای پخت این نان، بعد از تهیه خمیر و استراحت یک ساعته در قدح خمیرها را روی میزی میریزند و آن را به وزنهای ۲۵۰ گرمی تبدیل میکنند. خمیر جدا شده چانه نام دارد. چانهها را مقداری پهن میکنند. ولی چانه پهن شده باید لوزی شکل باشد.