به گزارش حلقه وصل، محصول جدید ایران خودرو، دارای مشخصات فنی نظیر موتور پر قدرت +TU۵ با ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور است. این موتور در مقایسه با موتور پایه TU۵ به فناوری CVVT یا همان زمانبندی متغیر سوپاپ ها مجهز است که علاوه بر بهبود میزان آلایندگی، قدرت و گشتاور آن را افزایش داده است. از نظر کیفیت ساخت و تولید رانا پلاس بهبودی نداشته است و فقط بعضی مشخصات فنی این خودرو تغییر کرده است.
با توجه به جایگاه خودروی رانا پلاس به عنوان خودروی با کیفیت و راحت، لزوم توجه به انتظارات مشتریان این خودرو و افزایش رضایتمندی آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین سبب شرکت ایران خودرو، پروژه رانا پلاس با گیربکس MT۶ و سقف شیشه ای را برای ارتقا، بهبود ظاهری و سطح تجهیزات این محصول تعریف کرده است. ۳۳.jpg از شاخصه های مهم خودروی رانا پلاس با سقف شیشه ای، می توان به گیربکس جدید و داخلی سازی شده آن اشاره کرد.
این برای نخستین بار است که گیربکس شش دنده و خودروی سواری مجهز به این نوع گیربکس در کشور تولید و عرضه می شود. دنده ششم در گیربکس MT۶ موجب پایین نگاه داشتن دور موتور، کاهش مصرف سوخت، کاهش فشار روی موتور در سرعت های بالا و در نتیجه افزایش عمر پیشرانه می شود.
از مهم ترین تجهیزات خودروی رانا پلاس با گیربکس MT۶ و سقف شیشه ای، می توان به برخوردار بودن آن از فرمان برقی، کروز کنترل، مجموعه کنسول میانی بین دو صندلی و مجموعه کلیدهای شیشه بالابر درها و آیینه برقی جدید، غربیلک فرمان با آرم کرومی به همراه کلیدهای کنترلی بر روی فرمان(MFC) اشاره کرد.
این خودرو مانند راناپلاس فعلی، دارای امکانات و تجهیزات به روز شدهای مانند مجموعه داشبورد، چراغ های جلو و عقب جدید، جلو پنجره طرح جدید، مجموعه صندلی ها با روکش جدید به همراه ایزوفیکس، دستگیره ها و زههای جانبی هم رنگ بدنه، آینه های جانبی جدید راهنمادار و سنسور دنده عقب است.